Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från RF-SISU Skåne


Idag, den 5 december, är det internationella frivilligdagen. Den ideella ryggraden i idrottsrörelsen har fått sig en knäck efter pandemin men vi ska resa oss igen.
 
För att kunna förverkliga föreningens drömmar och ambitionen behövs ofta resurser. Kan Allmänna arvsfonden hjälpa er? De  bjuder in till webbinarie den 9 december för att berätta mer om ansökningar och förfarande. Anmälan senast den 7/12.
 
Vad händer efter att hemsidan flyttat till ny plats? Det är skönt att ha lite tid att landa och falla till ro. Läs Emmas blogg för inspiration. Hur har det blivit för er förening?
 
Vet du någon idrottare/lag som gjort något extra idrottsåret 2022? Utmärkelsen tilldelas en idrottsutövare eller lag som gjort en synnerligen framgångsrik idrottsprestation. Läs mer och nominera!
 
Hur går det för er förenings hemsideflytt? Emma skriver om flyttprocessen och nu är den i slutfasen. Veckans blogg bjuder både på drama och tips!
 
Nu finns det ny chans att genomföra utbildning för att kunna ta emot personer som blivit tillskrivna FaR. Läs mer och anmäl deltagare senast 7/12
 
Hur lyfter vi detta ämne och hjälper personer i vår närhet och inom idrotten?
 
Nu börjar det likna något. Flytten närmar sig målet och nu börjar vi se en helhet. Kolla in du med!
 
Risken är stor att föreningar tvingas höja tränings- och medlemsavgifter för att klara elräkningarna.
 
RF-SISU Skåne är en regional del av SISU Idrottsutbildarna, idrottsrörelsens egna studieförbund. Vi jobbar med bildning och utbildning inom idrotten, och verkar för att stimulera människors lärande.
 
Det händer grejer när flytten går in i nya sidan. Häng på!
 
RF-SISU Skåne är en regional del av SISU Idrottsutbildarna, idrottsrörelsens egna studieförbund. Vi jobbar med bildning och utbildning inom idrotten, och verkar för att stimulera människors lärande.
 
Idag utsågs Jakob Forssmed (KD) till socialminister med ansvar för folkhälsa, idrott och civilsamhälle. Förutom ett nytt statsråd innebär det också att idrottsfrågorna får hemvist på socialdepartementet.
 
Idrotten handlar inte bara om utövandet, utan är också en plats för lärande och goda samtal som utvecklar dig som individ, och din förening i stort. Idrottsrörelsens folkbildning ska vi prata mer om mellan 17 och 23 oktober!
 
 
12

 BlåLogga11.tif

image77vv.png

certifierad seglarskola 2021 2023.png

Våra sponsorer:

Byalaget.png

Sparbanksstiftelsen Gripen Logo

imagenbu2d.png

imagegki4b.png

image047w9.png

imageos8ck.png

imagemu8tf.png

imagek9ics.png

imagenqls.png

imageii368.png

imageazm26.png

imageaym6v.png

imagetblt.png

OPTIMERA_SGDS_Neg_Svart-Platta_RGB.png

imageqfcah.png

imagek49j.png

Citygross.png

postkodlotteriet.png

imageqkfyi.png

imagepbx07.png

image8py.png

 

Postadress:
Lerbergets SS - Segling
Bengtsson, Solrosvägen 43
26362 Viken

Besöksadress:
Segelvägen, Lerbergets hamn
26353 Lerberget

Kontakt:
Tel: 0733962469
E-post: Ordforande@lerss.se

Se all info

”Testa vår egen båtförsäkring – Svenska Sjö” – Gå in på www.svenskasjo.se och räkna premie”